maanantai 2. heinäkuuta 2012

Tauolta palattu!

Moikka kaikille! Mä pidin tässä nyt sitten piiiitkän tauon bloggauksesta, koska ensinnäkään aikaa ei ollu, oli paljon stressiä, ja kiinnostus katos.
Mutta nyt siis luulen et inspis on tullu takas ja yritän parhaani mukaan ylläpitää sitä. Toivon et te auttaisitte mua siinä!
 Tässä on nyt sitte ollu kaikenlaista, enkä ees muista kaikkea. Mut mitä täs nyt on lähiaikoina ollut niiinniin oli ripari, jossa oli ihan tajuttoman hauskaa. Sen jälkee oli vähä ja vähä enemmänki draamaa ja sensellast. Himas oli kunno remppa. Maalattii seinät ja rakennettii toinen terassi. Eilen oli konfirmaatio ja juhlat. Ihana päivä <3 onnistu kaikenkaikkiaan tosi hienosti. Konffis meni sujuvasti ja monen mielestä oli hyvä tilaisuus. Ja juhlat.. aah oli ihan pirun jees. Mikke tosin meni ja poisti kaikki kuvat kamerasta puolvahingossa. Siin oli mm. konffis ja juhlakuviakin. Nooo onneks eno pelasti tilanteen ja sano et ne saadaan vielä takaisin. Ja eilen illalla Anette otti musta rippikuvia Liinun kanssa ja ilman. Olihan siinä muutama ihan onnistunutkin otos.
 Oon tässä ollut nyt kesätöissä yhessä paikallisessa kahvilassa, ja sinne suuntaan huomennaki ja siitä sitte tallille. Liinu voi muuten hyvin, vähän pulleahko mut muuten jees. Ollaa oltu tasapuolisesti kentällä ja maastossa. Välillä hypätty, välillä koulua, ja lopuks järveen ;).
KAKSI viikkoa enää. tai oikeestaan YKSI viikko ja kuus päivää ni oon Maltan lämmössä nauttimassa. Kauan odotettuihin kolmeen viikkoon Maltalla on enää niin vähä aikaa. Ei jaksais millään oottaa. Vähän alkaa jo olla paineit et mitähän sinne ottais mukaan jnejne, mut eiköhä tää tästä!!

Niin ja ihmiset on kyselly mun rippilahjoja, joten voisin ne tännekkin päivittää. Sain siis mun kaverilta sellasen pienen kaulaketjun missä on sydän minkä sisäs on laukkaava heppa, kummisedält kalevalakorun, sellasen Euran sydämen. Se on sellane pronssinen ja takana lukee " Neea 1.7.2012". Se on ihana!! Ja sit sain tietysti rippiristin. Se on aika yksinkertanen, mut kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan kiva(:. Ja ihan törkeesti tuli kukkia ku jotkut toi iha ruusukimppujaki. Kukat on ihania! JA sit tuli tietyst rahaa 515 euroa. Kyllä nyt on rahaa maltalle, ku säästin ne parisataa euroa jotka sain synttäreiltä ja töistä palkkaa. Tulee siitä kevyesti pikkusen vajaa tonni.
Ja onpahan varaa ostaa uus puhelinki ku edellinen hajos. Ajattelin HUAWEIn Ideos X5 Pro U8800 - kosketusnäytöllist älypuhelinta. Kellään kokemusta? Pistän sen tänään varmaan tilaukseen gigantista, kun siellä se on kaikkein edullisin.

Jaja... mitäs muuta.. Nooh, nyt ei tuu mitään mieleen erityisesti, muutakun se että mun kameran muistikortti viedään tosiaan sinne liikkeeseen, jotta ne saa ne kuvat siihen takasin, jotenka en voi nyt ottaa mitään kuvia. Eiköhän koneen kätköistä löydy kumminkin reilusti kuvia tän tauon ajalta. Ja hei ihmiset! Blogia saa mainostaa jotta tulis lisää lukijoita & postausehdotukset olis kultaakin kalliimpia! (:
Laitan tähän loppuun pari rippikuvaa!








- Neea

4 kommenttia:

  1. Jes oot palannu bloggailee taas!! :)) Ootinki jo et millo taas alotat! Ja ihania noi sun rippikuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeep, niin oon. Toivottavasti inspiraatio säilyy ja aikaa löytyis sopivasti tähän jatkossaki (: Kiitos paljon sulle :)

      Poista
  2. oot kaunis! :) ja näitä ehdotuksia:
    kaveripostaus, videopostaus, tulevaisuuspostaus, sitten ois kiva jos joku missä kertoisit miten ootte valmistautunu maltan reissuun yms:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ja kiitos myös noist ehdotuksista. Laitan korvan taa ja katellaa josko saisin jonku noista lähiaikoina toteutettua! :):)

      Poista